Contact
  • Kurven er tom
Download Tøm
Løsninger

Hotel

Eksklusivt design, hygiejne og stor hydraulisk kapacitet

Med sine mange restauranter og badeområder under samme tag er moderne hoteller blandt de mest omfattende byggeprojekter, når der skal designes afvandingssystemer. 

Sikkert og hygiejnisk arbejdsmiljø i køkkenet

I et professionelt køkken, er det vigtigt at sikre hurtig udledning af store mængder spildevand, og samtidig leve op til EN 1253 og krav om behandling af fedtholdigt afløbsvand. Afløbsløsninger skal udformes, så der skabes et smidigt arbejdsflow og sikre arbejdsforhold for personalet omkring madlavning og vaskeområder.

ACO tilbyder et bredt sortiment af rustfri afløbsrender og afløb til at håndtere store mængder spildevand, eller hvor der lejlighedsvis forekommer dryp af rent vand. Derudover kan special-render med slidse-åbning bruges i områder, hvor meget små mængder snavs forekommer.

ACO Fedtudskillere til enten inden- eller udendørs montage beskytter kloaksystemet mod tilstoppelse og findes i et bredt udvalg af størrelser.

Eksklusive og komfortable bademiljøer

Design og komfort går hånd i hånd, når der skal vælges indretning af hotellers eksklusive badeværelser, pool- og spaområder. Alt sammen for at tilbyde gæsterne afslappende og imødekommende omgivelser.

ACO Shower Drain er et sortiment af rustfri afløbsrender og riste til at skabe niveaufri bademiljøer - en kombination af funktionalitet og udsøgt design. 

Indgangspartier i højeste klasse

Store glasfacader og fremtrædende indgangsområder er ofte karakterisktisk for hotelbygninger. Den øgede regnintensitet og dermed tiltagende regnvand fra facaderne øger behovet for hurtig og effektiv opsamling af regnvand, så samlinger af vand foran indgangen undgåes.

ACO Design og Lys er et bredt sortiment af linjedrænløsninger med speciel effekter kendetegnet ved høj hydraulisk kapacitet, elegangt design og mange muligheder for at skabe individuelle udtryk.