Contact
  • Kurven er tom
Download Tøm
Løsninger

Storkøkkener

Sikkerhed og hygiejnekrævende områder

For at sikre optimale og hygiejniske arbejdsforhold i storkøkkener må forskellige typer spildevand håndteres, så der ikke dannes bakteriekolonier i afløbssystemet.

For at opfylde disse krav, kræver det specifikt udformede gulvafløb, som er tilpasset køkkenets arbejdsflow. Det er nødvendigt at installere vandtætte, kemisk resistente og slidstærke gulvafløb i områder med madproduktion, tilberedning og opvask, så spildevandet, affald og skidt håndteres hurtigt og effektivt.

Det er også vigtigt at installerer tilstrækkeligt antal gulvafløb i de rette dimensioner, så man undgår rester af vand og smuds på gulvene og risikerer uheld for personalet.

Sikker afvanding af gulve og arbejdsområder

ACO Nordic udbyder et bredt udvalg af gulvafløb-render og rørsystemer i rustfrit stål til storkøkkener og levnedsmiddelproduktion.

Desuden kan de smalle slidseriste med fordel installeres i områder, hvor der kun lejlighedvis forekommer snavs og skidt.  

Rensning af spildevand fra fødevareproduktion

Jævnfør EN 1253 skal spildevand fra levnedsmiddelproduktion renses før det ledes i kloaksystemet, så tilstopning modvirkes.

ACO Nordic tilbyder et bredt udvalg af godkendte fedtudskillere til installation i gulv eller udendørs afhængig af pladsforhold og afløbskonfiguration.