Contact
  • Kurven er tom
Download Tøm
OM ACO

ACO GROUP

KORT OM ACO GROUP... X
  • 3 700 ansatte i mere end 40 lande.
  • 26 produktionssteder i 14 lander.
  • Omsætning på mere end 600 mio. EURO.  

  www.aco.com

ACO ACADEMY X
ACO´S HOVEDKONTOR X

ACO Group er markedsledende indenfor produktion og salg af afvandings-teknik til indendørs og udendørs anvendelse.

65 års erfaring

ACO Group har 65 års erfaring med at levere sikre og effektive løsninger til håndtering af regn og spildevand. Vi er repræsenteret i over 40 lande, med uafhængige salgsselskaber og med egne produktfaciliteter i 14 lande. ACO beskæftiger 4.800 medarbejdere på verdensplan.
I alle landende er ACO navnet synonymt med kvalitet, erfaring og innovationskraft.
ACO er global markedsleder indenfor afvandingsteknologi.

ACO producerer løsninger til morgendagens miljømæssige udfordringer. De globale klimaforandringer er årsag til hyppigere forekomster af ekstreme vejrforhold såsom tørke og skybrud. ACO udvikler innovative systemer til at håndtere disse situationer.

Hos ACO er kvaliteten af produktet i højsædet, derfor er der høje krav til kvalitetskontrol gennem hele produktionsprocessen og produkterne lever op til alle gældende standarter og lovgivninger. Vores kvalitetskontrol er understøttet af ”state-of-the-art” databaseret testudstyr. Hovedparten af alle vores produkter bliver produceret på egne fabrikker rundt omkring i verdenen.

Alle ACO’s selskaber brænder for at levere nyskabende og innovative kvalitetsprodukter, med fokus på en miljøvenlig og bæredygtig produktion.

I Rendsburg ligger ACO Academy, vores moderne uddannelelsescenter og showroom til bygherrer, konsulenter, konstruktører, installatører, entreprenører og ansatte. Hvert år gennemføres der et stort antal af træninger, seminarer og uddannelse.

 

Familjeejet i 4 generationer

Familie_Ahlmann_2009_01.jpg

ACO er en familieejet virksomhed, ejet af familien Ahlmann. Selve firmanavnet ACO stammer fra 1946, og 3 generationer af Ahlmann familien har sidenhen været med til at drive virksomheden. Hovedkontoret ligger i Büdelsdorf ved Rendsburg i Holsten, Tyskland. Her har ACO haft hovedkontor siden starten. I dag er virksomheden ejet af far og søn, Hans-Julius og Iver Ahlmann. Ledelsesteamet består af direktionen i Rendsburg samt en gruppe af regionale ACO direktører.