Contact
  • Kurven er tom
Download Tøm
RÅDGIVNING

PROJEKTERING

Drag fordel af vores rådgiveres viden og erfaring, før du sender et tilbud eller starter på et større projekt.

Der er altid flere løsninger til et givent projekt. Derfor er det anbefalelsesværdigt at bruge vore rådgivere, da design af sikre løsninger til vandhåndtering hele tiden bliver en mere kompleks opgave, hvor kravene bliver større og større.

Kontakt vores kompetencecenter og få vejledning til at vælge den teknisk rigtige og økonomisk bedste løsning til dit projekt.

Vores løsninger bygger på den filosofi, at afløb skal udformes som komplette systemløsninger, lige fra opsamling af vand til infiltration, når det er muligt.

 

Få hjælp til beregninger og dimensionering
Mange forhold har indflydelse på beregninger og udformning af drænløsninger, fedt- og olieudskillere eller løsninger til lagring/ forsinkelse af vand. Du kan få hjælp til design og dimensionering, samt den rette dokumentation og tegninger hos vores rådgivere.

Du kan også selv dimensionere fedt- eller olieudskillere ved hjælp af ACO´s beregningsværktøjer. 

Rådgivning om lovgivning og kvalitetskrav
Før større projekter igangsættes, er det en god ide at tale med en af vore rådgivere. Du blir opdateret på den nyeste lovgivning og standarder indenfor afvanding af regn- og spildevand.

 

Hjælp til myndighedsgodkendelser og kvalitet
Brug vores dokumenter og vores erfaring, når der skal udarbejdes ansøgninger til de lokale myndigheder.

Vi hjælper også med at forberede den nødvendige dokumentation til kvalitetsgodkendelser, inklusiv den nødvendige dokumentation i henhold til gældende lovgivning.