Nyt ultra tæt linjedræn hitter
30 Okt, 2018

Flere er blevet opmærksomme på behovet for at beskytte Danmarks grundvand bedre. Det betyder, at vandtætte linjedræn er blevet en bestseller, oplyser virksomheden ACO Nordic, der er specialister i løsninger til håndtering af regn- og spildevand.

Kvaliteten af det danske grundvand er under pres. Forureningen skyldes hovedsageligt pesticider, men en del af problemet er også benzin- og olierester, der siver med regnvandet fra vejene ned gennem jorden. For at afhjælpe problemet har ACO Nordic lanceret et innovativt linjedræn, der som det første på markedet er helt vandtæt og dermed muliggør sikker håndtering af overfladevandet.

Se video om Seal in her

Adm. direktør Hans Olsen siger:
”Den nye type dræn blev lanceret i 2017 og er allerede vores bedst sælgende linjedræn i Danmark. Det viser, at både offentlige og private bygherrer er meget fokuserede på at beskytte grundvandet bedst muligt og at opdele regnvand- og spildevand efter kvaliteten af vandet samt behandle det derefter.”

Det nye linjedræn, der hedder ACO Multiline Seal in, er forsynet med specielt udviklede pakninger, som forhindrer utætheder ved rendesamlingerne langt ud over kravene i EU. Derved er der ingen små utætheder, som det opsamlede regnvand kan pible ud af. I stedet for transporteres alt regnvandet fra vejene sikkert til rensningsanlægget.

2017 var det 10. vådeste år nogensinde. Ifølge DMI vil der fremover falde mere og kraftigere nedbør i Danmark, mens somrene bliver tørrere. Udviklingen stiller krav om bedre og mere effektive afvandingsløsninger af alle asfalterede og flisebelagte arealer.

Du kan læse mere om ACO Seal in produkter her
Hans Olsen
Adm. direktør
+45 57 66 65 33
hans.olsen@aco.com

TOP