Vi søger endnu en intern salgskoordinator
Salgsorienteret medarbejder med høj faglighed

Hos ACO Nordic A/S i Ringsted er vi i rigtig god udvikling. Vi har travlt med at rådgive, projektere, sælge og servicere vores kunder i effektive løsninger til håndtering af regn- og spildevand. Derfor søger vi endnu en dedikeret medarbejder til vores salgsteam i Ringsted.

Du har sikkert en baggrund som kloakmester, vvs’er eller anden byggefaglig baggrund, som du kombinerer med gode salgsegenskaber, så vores kunder får Danmarks bedste kundeservice.

Du vil, i tæt samarbejde med vores produktchef for fedt- og olieudskillere, være med til at udvikle dette område. – Hovedopgaven vil være at udarbejde tilbud på projekter. Du har lyst til at tilrettelægge dine salgsopgaver, og du føler dig komfortabel i dialogen med byggerådgivere, udførende, teknikere og grossister.

Du er motiveret fra den administrative del af opgaven over ordreindtastning til koordineret levering og eftersalg.

Vi ser vores nye medarbejder som teknisk kompetent, udadvendt, teamorienteret og samtidig resultatorienteret i vores og i egen udvikling. Du føler det naturligt at tage ansvar og er omstillingsparat, når situationen kræver det. Vi er sikre på, at vores nye kollega også kan identificere sig med følgende:

  • Du har en faglig baggrund og erfaring fra byggebranchen
  • Du har et højt drive og du kan tage selvstændige beslutninger
  • Du tager ansvar for dine opgaver og følger opgaven helt ”til dørs”
  • Du er dedikeret til opgaven og har fokus på det optimale resultat
  • Du behersker engelsk, i både skrift og tale
  • Du får arbejdsplads i Ringsted, men er på vores kontor i Esbjerg 2 til 3 dage om måneden

Kan du sige ”ja” så langt - og har du samtidig stor lyst til at indgå i et professionelt salgsteam, hvor både travlhed og humor er en del af hverdagen, så tilbyder vi:

  • En fast stilling i et uformelt og inspirerende miljø med dygtige kollegaer
  • At blive en del af en koncern, der er i spændende udvikling
  • Fast løn efter kvalifikationer

ACO er en familieejet virksomhed, grundlagt i 1946 på pladsen ved Carlshütte støberi i Büdelsdorf, Tyskland. Büdelsdorf har været base for Ahlmann-familiens forretningsaktiviteter gennem 4 generationer. ACO Group er markedsledende indenfor produktion og salg af afvandings-teknik til indendørs og udendørs anvendelse. ACO er repræsenteret i over 40 lande med uafhængige salgsselskaber og med egne produktionsfaciliteter i 21 lande. ACO Nordic A/S er et datterselskab med 16 medarbejdere der er 100% ejet af ACO koncernen og har ansvaret for det danske marked.

salg@t2-management.dk som er konsulent på denne ansættelse

Send din ansøgning pr. mail til Torben Johansen senest den 1. februar 2021: salg@t2-management.dk som varetager ansættelsesprocessen for os.

TOP