Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Ved indgangen til den nye urbane bydel på Aarhus Havn tårner Bestsellers kontorhus frem i høj arkitektonisk kvalitet, grønne områder og med vand på alle fire sider.

Bygningen rummer ca. 800 arbejdspladser samt showrooms, auditorium, foto- og filmstudier m.m. Under bygningen er der tre kælderniveauer til parkering; i alt 22.000 mÇ kontorareal og 24.000 mÇ parkering, varemodtagelse og anlægsarealer. Kontorhuset er et lavenergibyggeri og gør brug af bl.a. havvandskøling.

ACO har medvirket i projektet hele vejen og har i samarbejde med arkitekt, rådgivende ingeniør og de udførende entreprenører identificeret de mest optimale afvandingsløsninger til hele projektet.

For at kunne opfylde de mange behov for et byggeri af denne størrelse er der gjort brug af et bredt udsnit af ACOs produktsortiment. Det var også nødvendigt at benytte ACOs kompetencer til specialudførelse af rustfri render, hydrauliske beregninger, galvaniseret Brickslot i specielle højder og ikke mindst dæksler til tung belastning.

Miljøfoto

Spalterist i støbejern

ACO Access cover

Fakta

Byggesag: Bestseller

Bygherre: Bestseller A/S

Arkitekt: C. F. Møller

Rådgiver: COWI A/S

Entreprenør: Pihl A/S, MTH A/S D, Danjord A/D, Kamco A/S, LH Rørbyg A/S

ACO Produkter:

Download PDF-reference Bestseller Kontorhus - ShowerDrain mf.