Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Broerne ved Funder, Gudenåen og ignnem Nordskoven (Broafløb HSD-2)

Under byggeriet af flere broer over Silkeborgmotorvejen var der brug for en løsning til at få ledt regnvand hurtigt og effektivt væk fra broerne af hensyn til trafikanternes sikkerhed. Til dette formål valgte man ACO's løsning for broafløb, nemlig HSD-2. Valget skyldes produktseriens høje funktionalitet, hydrauliske ydeevne, sikkerhed og rentabilitet. Læs mere her.

Til reference

Øresundsmotorvejen (Monoblock)

Det 1.466 meter lange stykke mellem afkørsel 19 og afkørsel 20 på Øresundsmotorvejen skulle restaureres, men man stødte hurtigt på problemer: Afvanding var nemlig tæt på umuligt, da vejstykket næsten ikke havde noget længdefald. Redningen blev ACO's Monoblock 200 med indbygget fald, der både kan klare kraftige regnskyl på vejen og belastningen fra den tunge trafik. Læs mere her.

Til reference

Kvæsthusmolen i København (specialdesignede linjedræn)

Under genopbygningen af Kvæsthusmolen ønskede landskabsarkitekten Julie Kierkegaard at skabe en sammenhæng mellem havnemiljøets karakteristiske pullerter og det drænsystem, som skulle lægges på det nye område. Derfor valgte hun i samarbejde med ACO at udvikle et nyt ristdesign til ACO’s linjedræn. Resultatet blev en flot rå støbejernsrist, som man kan nyde synet af ved Kvæsthusmolen i København. Læs mere her.

Til reference

Bolbrovej, Rungsted Kyst (Stormbrixx)

Da en række boliger på Bolbrovej i Rungsted Kyst skulle regnvandssikres – efter at have været plaget af oversvømmelse i en årrække – faldt entreprenørens valg på ACO's Stormbrixx-faskine. Valget faldt på Stormbrixx blandt andet på grund af, at faskinen er modulopbygget, og derfor er meget fleksibel. Den færdige faskine er på 1.238 kubikmeter. Læs mere her.

Til reference

Parkeringsplads ved Dybbølhallerne i Sønderborg (Græsarmering)

I Dybbølhallerne i Sønderborg spilles der håndboldkampe på højt plan, så det er vigtigt, at publikummernes biler kan holde godt, nært og tørt. Derfor valgte Sønderborg Kommune at benytte sig af 4.200 m2 æstetisk og effektivt ACO græsarmering, da de skulle lave nye parkeringspladser til håndboldhallen Skansen, der er hjemmebane for Sønderjyske herrehåndbold. Læs mere her.

Til reference

Holsted (ACO KerbDrain)

Hvorfor grave en hel og stærkt trafikeret villavej op for at lægge nye rør, når man i stedet kan benytte ACO’s KerbDrain – der er en populær kantsten med indbygget linjedræn – og derfor nøjes med at grave lidt af vejkanten op? Dette spørgsmål stillede Vejen Forsyning sig selv og endte med at vælge ACO's innovative løsning til en villavej i Holsted.

Til reference

Carlsberg Byen - Linjedræn med Blind lead riste

Når der skal anlægges nye byområder i København, skal meget passe sammen, så hvorfor ikke slå nogle af disse hensyn sammen og få mindre at tænke på? Dette er tanken bag ACOs linjedræn med ledelinjer til blinde og svagtseende. Den kan bl.a. opleves i Carlsberg Byen.

Til reference

Istårnet - ShowerDrain

ACO har leveret ShowerDrain afløbsrender til Istårnet, tre elegante boligtårne på Islands Brygge i København. ACO ShowerDrain blev valgt, da man lagde vægt på at få et smukt og æstetisk afløb, der passer ind i badeværelsernes stilfulde og enkle udtryk. ShowerDrain kombinerer nem montering med et flot design i rustfrit stål.

Til reference

Royal Arena - Fuld skybrudssikring og afvandingsprojekt med mange forskellige ACO produkter

Når gæsterne kommer tørskoede til og fra koncert i Royal Arena, er det med stor hjælp fra ACO produkter. ACO har nemlig været leverandør på store dele af afvandingssystemet omkring den imponerende multihal. ACO har sammenlagt leveret 2.390 meter linjedræn og andre løsninger til afvanding af området omkring Royal Arena.

Til reference

Kolding Hus

ACOs Multiline rende med designristen ”Løbende Hund” var et oplagt valg, da der skulle vælges afvandingsmuligheder til det historiske Koldinghus Kæmpetårn. Med sit klassiske design passer risten godt ind i de historiske omgivelser. ACO har også leveret andre afvandingsprodukter til området omkring Koldinghus.

Til reference