Linjedræn med LED lys til Musikkens Hus

På Aalborgs havnefront med frit udsyn over Limfjorden finder man Musikkens Hus; nordjydernes musikalske samlingspunkt. Det er en arkitektonisk perle tegnet af det internationalt anerkendte arkitektfirma Coop Himmelb(l)au.

Musikkens Hus er et multihus på mere end 20.000 m2 fordelt på ni plan bl.a. med fire koncertsale, en indbydende restaurant, en elegant foyer samt undervisnings- og administrationsfaciliteter. Koncertsalene har plads til 1.298 siddende publikummer.

ACO har medvirket i alle stadier af udførelsen af afvandingsløsningen til dette prægtige musikhus. Igennem 4 år arbejdede ACO tæt sammen med landskabsarkitekt, ingeniører og entreprenører for få løsningen designet og implementeret – og det har ført til et imponerende resultat. De effektive linjedræn med indbygget LED belysning i herlige kølige farver matcher huset flot. 

Huset har i det hele taget mange arkitektoniske detaljer og indbyder til udforskning. Der er vægge, der skråner, trapper, som bugter og snor sig, runde vinduer i utallige størrelser, smukke udskæringer, hyggelige lounges og altaner – og ikke mindst de imponerende koncertsale.

Galleri

Projektinformation

Projekt: Musikkens hus
Lokation: Aalborg, Jylland
Bygherre: Fonden Musikkens hus i Nordjylland
Rådgiver: Arkitektfirmaet Coop Himmelb(l)au
Landsskabsarkitekt: Jeppe Aagaard Andersen, COWI, PLH, Gade & Mortense, ATEC og en ’cost-estimator’, Davis Langdon. Friis & Moltke, Rambøll, Niras og HAR Hollands
Entreprenør: Gunnar Nielsen A7S, Aars & Arkil A/S

ACO Produkter:

  • ACO Multiline V100S
  • ACO Multiline V100G
  • LED belysning
  • ACO bladfang


Downloads