Vandet skal væk fra rastepladserne Hærvejen

ACO har i samarbejde med Vejdirektoratet og entreprenørfirmaet M.J. Eriksson A/S etableret linjeafvanding på Hærvejs-rastepladserne på Midtjyske Motorvej i både nord- og sydlig retning. 

Rastepladser, der ligger mellem Riis og Ølholm, blev renoveret i forbindelse med etablering af et stykke motorvej mellem Brande og Tørring. 

Rastepladserne er designet med udgangspunkt i det omgivende landskab – både i valget af farver og materialer. De har et råt udtryk med brug af materialer som ubehandlet støbejern, corten-stål og enkle, sorte overflader. 

Vejdirektoratet har i den forbindelse valgt linjedrænet ACO DRAIN Monoblock RD200 i farven antracit. Løsningen sikrer en stor afvandingskapacitet kombineret med en diskret afvanding. 

ACO DRAIN Monoblock yder maksimal sikkerhed og stabilitet, og selv tunge køretøjer kan uden problemer passere hen over linjedrænet på rastepladserne, da det ikke indeholder løse riste, låseskruer og lign. 

Med belastningsklasser i D400 og F900 holder ACO Monoblock til det hele. Renden i løsningen har en selvrensende overflade og en profil, der gør, at selv mindre regnskyl spuler renden fri for grus og sand. Desuden giver Monoblock optimale muligheder for vedligeholdelse af linjeafvandingen.

Galleri

Projektinformation

Projekt: Rasteplads Hærvejen
Lokation: Midtjyske Motorvej
Bygherre: Vejdirektoratet
Rådgiver: Vejdirektoratet
Entreprenør: M. J. Eriksson A/S

ACO Produkter:

  • ACO DRAIN Monoblock RD200


Downloads