Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.


Specialister i afvandingsteknologi
ACO Nordic A/S er datterselskab af ACO Group. ACO Group har 78 års erfaring i levering af sikre og effektive regn- og spildevandsløsninger. ACO har salgsselskaber i mere end 50 lande og 40 produktionsfaciliteter i 20 lande. ACO beskæftiger 5300 medarbejdere på verdensplan. I 2022 omsatte ACO Group for 1,15 milliard euro.

ACO er global markedsleder i afvandingsteknologi.

Familieejet virksomhed med rødder tilbage til 1780
ACO er en familieejet virksomhed. Selve firmanavnet ACO stammer fra 1946, og tre generationer af Ahlmannfamilien har sidenhen været med til at drive virksomheden.
Hovedkontoret ligger i Büdelsdorf ved Rendsburg i Holsten, Tyskland. I dag ejes koncernen af far og søn, Hans-Julius og Iver Ahlmann. Ledelsesteamet består af direktionen i Rendsburg og en gruppe af regionale ACO direktører.

Passion, der leverer toppræstationer
ACO producerer løsninger til morgendagens klima- og miljømæssige udfordringer. De globale klimaforandringer er årsag til, at ekstreme vejrforhold som skybrud finder sted oftere i dag og i områder, hvor det ikke tidligere er forekommet. ACO udvikler innovative systemer til at håndtere disse vejrmæssige forhold.

Hos ACO er kvaliteten af produkterne i højsædet. Derfor stiller vi høje krav til kvalitetskontrol gennem hele produktionsprocessen, og produkterne lever naturligvis op til alle gældende standarder og lovgivninger. Vores kvalitetskontrol er understøttet af ”state-of-the-art” databaseret testudstyr. Hovedparten af alle vores produkter bliver produceret på egne fabrikker rundt omkring i verdenen. ACO’s medarbejdere i alle vores selskaber brænder for at levere nyskabende og innovative kvalitetsprodukter med udgangspunkt i en miljøvenlig og bæredygtig produktion.

Et sikkert greb
Hovedkontoret for ACO Nordic A/S ligger i Ringsted på Midtsjælland. Det er her du finder vores direktion, administration og kompetencecenter. Med udgangspunkt i hovedkontoret og gennem distributører og grossister samt vores kørende konsulenter dækker vi hele Danmark.

ACO Nordic A/S lægger stor vægt på at levere den rette afvandingsløsning, der opfylder behovene for afvanding i præcis dit projekt. Vi tilbyder også at sammensætte specialdesignede og skræddersyede løsninger til ethvert afvandingsprojekt i samarbejde med arkitekter, ingeniører og rådgivere.

Lad os kontakte dig