ACO Nordic A/S

Specialister i afvandingsteknologi
ACO Nordic A/S er datterselskab af ACO Group. ACO Group har 65 års erfaring i levering af sikre og effektive regn- og spildevandsløsninger. ACO har salgsselskaber i 45 lande og produktionsfaciliteter i 15 lande. ACO beskæftiger 5000 medarbejdere på verdensplan. I alle lande er ACO synonymt med kvalitet, erfaring og innovation.

ACO er global markedsleder i afvandingsteknologi.

Familieejet virksomhed med rødder tilbage til 1780
ACO er en familieejet virksomhed.
Selve firmanavnet ACO stammer fra 1946, og tre generationer af Ahlmannfamilien har sidenhen været med til at drive virksomheden.
Hovedkontoret ligger i Büdelsdorf ved Rendsburg i Holsten, Tyskland.
I dag ejes koncernen af far og søn, Hans-Julius og Iver Ahlmann. Ledelsesteamet består af direktionen i Rendsburg og en gruppe af regionale ACO direktører.

Passion, der leverer toppræstationer
ACO producerer løsninger til morgendagens klima- og miljømæssige udfordringer. De globale klimaforandringer er årsag til, at ekstreme vejrforhold som skybrud finder sted oftere i dag og i områder, hvor det ikke tidligere er forekommet. ACO udvikler innovative systemer til at håndtere disse vejrmæssige forhold.

Hos ACO er kvaliteten af produkterne i højsædet. Derfor stiller vi høje krav til kvalitetskontrol gennem hele produktionsprocessen, og produkterne lever naturligvis op til alle gældende standarder og lovgivninger. Vores kvalitetskontrol er understøttet af ”state-of-the-art” databaseret testudstyr. Hovedparten af alle vores produkter bliver produceret på egne fabrikker rundt omkring i verdenen. ACO’s medarbejdere i alle vores selskaber brænder for at levere nyskabende og innovative kvalitetsprodukter med udgangspunkt i en miljøvenlig og bæredygtig produktion.

Et sikkert greb
Hovedkontoret for ACO Nordic A/S ligger i Ringsted på Midtsjælland. Det er her du finder vores direktion, administration og kompetencecenter. Med udgangspunkt i hovedkontoret og gennem distributører og grossister samt vores kørende konsulenter dækker vi hele Danmark.

ACO Nordic A/S lægger stor vægt på at levere den rette afvandingsløsning, der opfylder behovene for afvanding i præcis dit projekt. Vi tilbyder også at sammensætte specialdesignede og skræddersyede løsninger til ethvert afvandingsprojekt i samarbejde med arkitekter, ingeniører og rådgivere.

Lad os kontakte dig