Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Servicekoncept

Som en førende produktudvikler og producent inden for afvandingsløsninger er ACO først og fremmest eksperter i at håndtere regn- og spildevand. Vi stiller vores omfattende ekspertviden til rådighed for kunder og partnere. Vi ønsker ikke blot at gøre dit daglige arbejde nemmere og sammen med dig identificere de bedste løsninger til formålet, men også at sikre den langsigtede kvalitet og funktionsdygtighed for vores produkter. Måden vi stiller vores viden til rådighed for dig, illustrerer vi med ACO servicekæden.

Train: Information og træning

I ACOkoncernen deler vi gerne vores know-how med dig som er distributør, bygherre, arkitekt, rådgivende ingeniør eller entreprenør.

Vi hjælper med ekspertviden om afvandingsløsninger til dit projekt.

Design: Planlægning og optimering

Når det gælder planlægning af afvanding findes der mange forskellige løsninger. Men hvilke kombinationer af tekniske løsninger fører til den økonomisk bedste og sikreste måde at afvande på? Vi hjælper dig gerne med at finde det rigtige svar.

Support: Rådgivning og support til byggeriet.

For at der ikke opstår ubehagelige overraskelser mellem planlægningen og realiseringen af ​​en dræningsløsning, afhjælper og støtter vi dig med projektrelateret support på din byggeplads.

Care: Inspektion og vedligeholdelse

ACO produkter er designet og produceret til at have en lang levetid. Med en eftersalgsaftale kan du sikre, at ACO's produkter bibeholder deres høje kvalitet selv efter mange år. ACO stiller høje kvalitetskrav til vores produkter, og det gælder også på den lange bane.