Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Offentlige områder/gågader/landscaping
Afvandingssystemer til offentlige områder, gågader og andre landscapingarealer i bybilledet

Det skal være trygt og sikkert at færdes i bynære områder, gågader og byparker, og alle lige fra fodgængere og bløde trafikanter til udrykningskøretøjer og andre skal have fri adgang til eksempelvis indkøbsfaciliteter. Derfor skal der i alle bygge- og anlægsprojekter i bynære områder tages højde for effektive og holdbare afvandingsløsninger. Det gør ACO's løsninger og produkter. I mere end 45 år har ACO været med til at sætte et præg på den offentlige landscaping med innovative ACO Freestyle-produkter og løsninger, som samtidig er mange landskabsarkitekters foretrukne.

Opsamling, rens og bortledning af overflade-, spilde- og regnvand på offentlige områder er afgørende for de færdendes sikkerhed - og afgørende for kloaknettet og det naturlige vandmiljø. Hos ACO er vi erfarne eksperter i projektering og dimensionering af afvandingsløsninger til infrastrukturelle knudepunkter i offentlige arealer, gågader og landscapingområder. Vores innovative løsninger til bortledning af regn- og spildevand er produceret i holdbare og sikre materialer, som tåler omfattende og kontinuerlig belastning og forurenende stoffer fra både hårde og bløde trafikanter i offentlige områder. Se eksempler på lignende innovative afvandingsløsninger under vores referencer.

Har du brug for vejledning til afvandingsløsninger i offentlige områder, er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter for uforpligtende rådgivning.

Egnede ACO-produkter:

ACO Multiline Seal In er en polymerbetonrende udstyret med en EPDM-pakning for enden. Selvrensende takket være dens V-sektion. Fremstilles og leveres i hhv. V100, V150 og V200. Med ACO Multiline Seal-in transporteres overfladevand så hurtigt og så fuldstændigt som muligt fra overflade til afløbssystem og bidrager til målrettet udledning og behandling af overfladevand. Testet af IKT (Institute for Underground Infrastructure).

Produktfordele

 • Forbedret selvrensning med V-tværsnit og glat rendefald
 • Opfylder fremtidens krav til tæthed og vandkvalitet
 • Udstyret med standardpakning på rendesamling
 • Målrettet vandudledning og -behandling
 • Til styret regnvandshåndtering
 • Skrueløs Drainlock-ristelås

ACO PowerDrain Seal-In er også en komponent i den succesrige ACO DRAIN®-produktfamilie. På baggrund af den nye europæiske DIN EN 1433-standard har vi optimeret professionel afvanding med henblik på stærkt forurenede industriområder. Resultatet er ACO PowerDrain, en rigtig allrounder. Produktlinjen imponerer med et nyt nominelt breddesystem, universel stabilitet, funktionalitet og designfrihed og innovativ støjisolering

Produktfordele

 • Fremstillet i stabile og hårdføre materialer
 • Sikrer pålidelig og sikker afvanding
 • Moderne design og funktionalitet
 • Nominelt breddesystem
 • Bevist langtidsholdbar
 • Allround dræn

ACO DRAIN® KerbDrain er en polymerbetonkantsten fremstillet i ét stykke, som samtidig fungerer som linjedræn. Systemet giver fremragende hydraulisk afvanding i hele kantstenens længde og giver ideel afvandingsplanlægning til områder som bus-sluser, kørebaner, rundkørsler og parkeringspladser. KerbDrain City har farve som standardkantsten, hvilket understøtter dens anvendelse til et ensartet, æstetisk udseende i især bynære områder. Kerbdrain, som er D400, sikrer ved indbygning ved busholdepladser, at vejbanen altid er tør og opsprøjt undgås. På grund af dens lave vægt, integrationen af linjedrænet i kantstenen og den lette rengøring, er der omkostningsfordele både ved installation og i anvendelse.

Produktfordele

 • Helstøbt design uden forbundne samlinger, grå gennemfarvet
 • Kantsten og afvanding samlet i én rende
 • Fremstillet i polymerbeton