Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

En ACO-serviceaftale på udskiller og/eller løftepumpe er lig med tryghed!

ACO har stor viden og lang erfaring med at servicere udskillere og pumpestationer.. Med en ACO serviceaftale sørger vi naturligvis for at kontakte dig, når det er ved at være tid til et servicebesøg.

Her inspicerer, servicerer og rengør vi din udskiller og/eller pumpe, og sikrer at systemet kører optimalt. Det giver dig driftssikkerhed, så du kan koncentrere dig om din forretnings kerneopgaver.

Kontakt ACO Service, når udskilleren skal installeres

Uanset om du arbejder med små eller store opgaver, er korrekt installation af anlægget afgørende for, at udskilleren fungerer optimalt. Undgå lugtgener, utætheder, støj fra alarmer og uplanlagte stop.

ACO Service sørger for at systemet til hver en tid er godkendt og følger alle retningslinjer og standarder, så alle garantier opretholdes.

Vores uddannede serviceteknikere guider dig gennem hele processen og sikrer dermed, at anlægget fungerer, som det skal. Vi hjælper med:

  • Installationsrådgivning og funktionstest
  • Slutinspektion
  • Funktionstest og idriftsættelse

Vi anbefaler, at vores produkter færdigsamles og funktionstestes inden drift

Test og idriftsættelse udføres af en ACO-certificeret servicetekniker, som dokumenterer at arbejdet er udført korrekt.

Slutinspektion

Inden eftersynet udføres skal anlægget funktionstestes og tages i drift. Som afslutning på inspektionen gennemgår en ACO-certificeret servicetekniker funktion, drift og vedligeholdelse. Installationen af anlægget vurderes og kvalitetssikres. Efter inspektionen udarbejdes en protokol, der fungerer som attest til ejendoms- og virksomhedsejere.

Sikkerheden for dig, som kunde hos ACO, er central, og gennem serviceaftaler kan vi sikre, at du som ejer og/eller ansvarlig for et anlæg, overholder gældende lovgivning og leverandøranbefalinger vedrørende løbende vedligeholdelse og inspektion.

Brug vores ACO-certificerede teknikere og spar tid og penge!

Kontakt ACO kundeservice og spørg efter service