Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Karriere hos ACO Nordic

Ledige stillinger

Vi har ingen ledige stillinger på nuværende tidspunkt.


Vi ved, at medarbejderne er vores vigtigste aktiv

Vi styrker hvert år vores position som den førende afvandingsvirksomhed. Det lykkes kun takket være vores dygtige medarbejdere, der er specialister.


International virksomhed med danske værdier
Vi har hovedkontor i Ringsted på Midtsjælland, kun 50 minutter fra København. Herfra kører vores konsulenter rundt i hele Danmark og yder service til vores kunder.

ACO Danmark har en flad organisation med korte uformelle kommunikationsveje mellem ledelse og medarbejdere og en venskabelig omgangstone.

Engelsk er det officielle koncernsprog, men den daglige kommunikation på kontoret i Danmark er dansk.


Fasttømret medarbejderstab
Fælles for ACO medarbejdere er, at vi alle besidder et stort drive. Vi yder hver dag vores bedste for at give kunderne bedste service og en god oplevelse når de handler med os.

Vores medarbejdere tager ansvar for eget arbejdsområde, og vi når vi frem til innovative og bæredygtige løsninger sammen.
Arbejdsmiljøet er åbent og fremmer den interne vidensdeling mellem både erfarne og nyankomne kollegaer.Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning:


ACO Nordic A/S
att: Nicklas Lionett

Thorsvej 9
4100 Ringsted
Mærket: Ansøgning

eller via email her:

Send ansøgning