Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Få en serviceaftale til udskillere
Forlæng levetiden på din udskiller med en serviceaftale – din tryghed på lang sigt

Uanset om du arbejder med små eller store opgaver, er korrekt dimensionering af anlægget afgørende for, at udskilleren fungerer optimalt. Vil du gerne undgå lugtgener, utætheder, støj fra alarmer og uplanlagte stop, anbefaler vi, at du får en certificeret ACO servicetekniker med i processen fra start til slut.

ACO Service og vores teknikere sørger altid for, at dit system altid godkendt og lever op til gældende lovgivning, retningslinjer og standarder, så alle garantier opretholdes.

Vores uddannede og erfarne serviceteknikere guider dig gennem hele processen og sikrer derfor, at anlægget fungerer, som det skal. Vi hjælper med:

  • Installationsrådgivning og funktionstest
  • Opstartsservice og klargøring
  • Slutinspektion og idriftsættelse

Vi anbefaler altid, at vores produkter færdigsamles og funktionstestes inden idriftsættelse. Både installation, funktionstest og idriftsættelse udføres af en ACO-certificeret servicetekniker, som dokumenterer, at arbejdet er udført korrekt. Det gør vi for din sikkerhed og tryghed.

Er uheldet ude? Selvom vores løbende service og eftersyn går din installation efter i alle sømme, kan der ske uheld og pludselig driftstop. Skulle uheldet være ude, er vores serviceteknikere klar til hurtigt at rykke ud og hjælpe. En hurtig problemsøgning og udbedring af skade mindsker dine omkostninger på reparation og følgeskader. Kontakt vores kundeservicecenter og bliv klogere på, hvordan vi hjælper dig i akutte situationer.

Vores grundighed er din tryghed

Inden eftersynet udføres skal anlægget funktionstestes og tages i drift. Som afslutning på inspektionen gennemgår en ACO-certificeret servicetekniker funktion, drift og vedligeholdelse. Installationen af anlægget vurderes og kvalitetssikres. Efter inspektionen udarbejdes en protokol, der fungerer som attest til ejendoms- og virksomhedsejere.

Sikkerheden for dig, som kunde hos ACO, er central, og gennem serviceaftaler kan vi sikre, at du som ejer og/eller ansvarlig for et anlæg, overholder gældende lovgivning og leverandøranbefalinger vedrørende løbende vedligeholdelse og inspektion.

Brug vores ACO-certificerede teknikere, og spar tid og penge!

Kontakt os for mere info om serviceaftaler til udskillere.