Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Nicklas Lionett tiltræder som adm. direktør i ACO Nordic A/S
1. November 2020

Thomas Heldgaard tiltræder pr. 1/12 2020 stillingen som leder af ACO Groups globale Safe Water Management forretningsenhed.

- Igen er vi i en optimal situation mht. direktørskift, for Nicklas og jeg får et godt overlap, inden jeg skal videre til min nye rolle i ACO Gruppen, siger Thomas Heldgaard og tilføjer, - det har været gode lærepenge for mig at kigge ind i den danske forretning; læring jeg tager med mig ind i min nye stilling.

Nicklas Lionett, som bliver direktør i ACO Danmark d. 1. november 2020, er uddannet civilingeniør (MSc). Han har bl.a. arbejdet hos FLSmidth A/S i en international lederstilling inden for salg, har tidligere arbejdet med forretningsudvikling/salg hos ITW og hos Lemvigh-Müller.

- Det er med stor spænding og glæde, at jeg har takket ja til at stå i spidsen for ACO Nordic A/S. ACO er en stærk organisation i fremgang. Og firmaets overordnede, erklærede mål er, at stå stærkt og godt rustet til en grønnere fremtid, hvilket jeg er sikker på at lykkes med, fordi jeg får en meget dedikeret medarbejderstab i ryggen. Jeg mærker tydeligt, at den ACO-familiefølelse, der tales så meget om, ikke kun er et samtaleemne, men en ånd, der gennemsyrer hele organisationen.

Jeg ser virkelig frem til at lære mine fremtidige kolleger at kende og samarbejde med hele medarbejderstyrken, vores kunder og partnere, - slutter Nicklas Lionett.