Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Ny forbedret faskine
19 Dec, 2017

ACO har netop lanceret en ny generation af den velkendte ACO Stormbrixx, der er et modulopbygget regnvandskassettesystem i kunststof.


Ny generation af ACO Stormbrixx
ACO har netop lanceret en ny generation af den velkendte ACO Stormbrixx, der er et modulopbygget regnvandskassettesystem i kunststof.

Pga. de stigende nedbørsmængder oplever ACO stor efterspørgsel på regnvandskassetter, der kan holde på endnu mere vand på et mindre areal. Derfor bliver den nye generation introduceret med endnu skarpere produktfordele i udnyttelsesgrad, hurtig montage og optimeret logistik.

ACO Stormbrixx kan bygges op fra små til enorme anlæg og anvendes til forsinkelse eller nedsivning af regnvand under færdselsarealer, tilkørsler, offentlige pladser og private grunde.

De nye elementer kan rumme endnu mere vand end den første generation. Højden er øget fra 60 til 90 cm, ligesom hulrums-procenten er øget fra 95 til 97 procent.

Da elementerne er blevet større, kræver det færre kassetter at bygge en faskine. Det gør, at anlæg af de store faskiner bliver meget hurtigere og dermed billigere i forhold til tidligere.

En faskine-løsning bygges op af grundelementer, som ved hjælp af et intelligent samlesystem udlægges i forbandt og bibeholder den strukturelle styrke i hele kassetten. De åbne sider gør det nemt at inspicere og vedligeholde løsningen.

Grundelementerne kan stables oveni hinanden, hvilket mere end halverer pladsbehovet på lageret og på byggepladsen. En lastbil kan rumme hele 347 kubikmeter af de nye kassetter. Det er også med til at nedbringe transportudgifterne og CO2-udledningen markant.

Sammen med ACO linjedræn og ACO olieudskillere danner ACO Stormbrixx en komplet løsning til håndtering af fremtidens stigende regnmængder.