Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Industriafløb

Klik på det relevante spørgsmål nedenfor og find svaret.

Du kan også kontakte vores kompetencecenter for teknisk rådgivning, hvis du ikke finder den information, du leder efter.

Teknisk rådgivning


ACO’s rustfrie afløbsrender leveres i langt de fleste tilfælde med påsvejste afstandsstykker på ristens sæde for at give risten den korrekte tolerance og afstive renden under installationen. Når renden er indstøbt, og betonen er hærdet, kan afstandsstykkerne fjernes ved at slå let på dem med en gummihammer eller tilsvarende.


Hos ACO anvendes typisk to forskellige kvaliteter af rustfrit stål, henholdsvis AISI 304 eller AISI 316. AISI 304 er den mest almindelige ståltype, der anvendes i langt de fleste applikationer. Har man væsker, som kan være mere aggressive, kan det i visse tilfælde være en fordel at anvende rustfrit stål i kvalitet AISI 316. Betegnelsen syrefast rustfrit stål er et udtryk, man skal tage med forbehold, da mange faktorer har indflydelse på, om stålet kan modstå den pågældende syre. Det anbefales under alle omstændigheder at kontakte ACO i disse tilfælde.


Det er muligt at få leveret en lang række af ACO’s rustfrie afløbsrender med beskyttelseslåg, der beskytter renden i forbindelse med installering. Ønsker du at få leveret renderne med beskyttelseslåg, skal det oplyses ved bestilling, og er det specialfremstillede afløbsrender, skal du gøre opmærksom på det, når vi skal lave en tegning til dig.


Som standard er vores rustfrie industriafløbsrender og rustfrie industrigulvafløb forsynet med en NBR-fyldning. Der kan på forespørgsel leveres en fyldning i f.eks rustfrit stål eller Polyurethan.