Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO skaber værdi for Bestseller Kontorhus

Ved indgangen til den nye urbane bydel på Aarhus Havn tårner Bestsellers kontorhus frem i høj arkitektonisk kvalitet, grønne områder og med vand på alle fire sider. Bygningen rummer cirka 800 arbejdspladser samt showrooms, auditoriums, foto- og filmstudier, og meget mere. Under bygningen er der tre kælderniveauer til parkering; i alt 22.000 mC kontorareal og 24.000 mÇ parkering, varemodtagelse og anlægsarealer. Kontorhuset er et lavenergibyggeri og gør brug af blandt andet havvandskøling.

ACO har medvirket i projektet hele vejen og har i samarbejde med arkitekter, rådgivende ingeniører og de udførende entreprenører identificeret og projekteret de mest optimale afvandingsløsninger til hele projektet – som også rent æstetisk passer til Bestseller.

For at kunne opfylde de mange behov for et byggeri af denne størrelse er der gjort brug af et bredt udsnit af ACO's produktsortiment. Det var også nødvendigt at bringe ACO's kompetencer i spil til blandt andet til specialudførelse af rustfri render, hydrauliske beregninger, galvaniseret Brickslot i specielle højder og ikke mindst dæksler til tung belastning.