Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Et langvarigt samarbejde mellem ACO og Billund Lufthavn

Billund Lufthavn åbnede i 1964 i en gammel hangar med et enkelt kontroltårn og en 1.660 meter asfalt bane. I dag har Billund Lufthavn en passagerterminal på 40.000 m2, som er designet til at håndtere 3,5 mio. passagerer om året.

ACO Nordic A/S og Billund Lufthavn har en lang samarbejdshistorie, der har ført til dette projekt. De største udfordringer i projektet var imidlertid behovet for at kombinere høj hydraulisk ydeevne, tung belastning og anvendelse og tilgængelighed for passagerer og personale. Den valgte løsning håndterer både belastningen fra specielkøretøjer, varevogne og busser samtidig med, at den er sikker for personale og passagerer. Der er også taget hensyn til miljø –og især arbejdsmiljø.

Valget af ACO Powerdrain til Billund Lufthavn var med begrundelse i karakteristika som eksempelvis et stærkt produktdesign, et intelligent støjreduktionssystem, et bredt produktsortiment, god, hydraulisk kapacitet og minimal udgravning ved installation. Og naturligvis de lave vedligeholdsniveauer.