Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Ingen våde fødder ved City 2-shoppingcenter med hjælp fra ACO

City 2 er blevet opgraderet og har udvidet shopping-faciliteterne med Copenhagen Designer Outlet, som består af 17.500 m2 med outlet butikker.

I den forbindelse har ACO leveret linjeafvanding med ACO Multiline V100PP, fedtudskiller og brøndgods på sydsiden af City 2. Det giver en effektiv linjeafvanding, som er med til at sikre tørre fødder og gode parkeringsforhold for City 2’s gæster.

City 2 har årligt 4,3 mio. gæster, der kan boltre sig i det 63.000 m2 store center med 72 butikker. City 2 blev bygget i 1975 og er siden blevet renoveret flere gange. Omkring et shoppingcenter som City 2, hvor mange mennesker færdes tæt, er det vigtigt med afvandingssystemer, der hurtigt, sikkert og effektivt opsamler, behandler og udleder spildevand. ACO produkter øger sikkerheden for centrenes besøgende – også hos City 2 i Taastrup.