Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO ShowerDrain til Istårnet i København

ACO har leveret ShowerDrain afløbsrender til Istårnet, som er tre elegante boligtårne på Islands Brygge i København på henholdsvis 16, 14 og 11 etager. ACO ShowerDrain blev valgt til projektet, da man især lagde vægt på at få et smukt og æstetisk afløb, der passer ind i badeværelsernes stilfulde og enkle udtryk, og som samtidig sikrer effektiv bortledning af overfladevand. Det gør Showedrain – mens det kombinerer nem montering med et flot design i rustfrit stål.

De tre, store, nye lejlighedstårne med deres karakteristiske organiske former, der ændrer sig fra etage til etage, er blevet et arkitektonisk vartegn for Havnevigen i den sydlige del af Islands Brygge.

I forhold til traditionelle metoder er ACO’s løsning en alternativ måde at afvande gulve i brusenicher og vådområder, hvor der stilles store krav til stil, funktion og ydeevne. Det er én af årsagerne til, at man valgte ACO's luksuriøse ShowerDrain til projektet.


Fleksibelt afløb

Det har været en fordel for installatørerne fra Brøndums VVS’ere, at renden er nem og sikker at montere. Afløbsskålen blev nemlig monteret som et traditionelt gulvafløb i forbindelse med, at gulvet blev bygget op. Overdelen, der blev monteret efterfølgende med flisebelægning, kunne justeres op til 16 mm i højden i forhold til afløbsskålen – helt uden brug af værktøj eller andet tilbehør.

Denne fleksibilitet gav installatørerne en ekstra fordel, da typen af fliser og klinker – og dermed højden – ikke var endeligt besluttet, da ShowerDrain blev bestilt. ShowerDrain er det eneste afløb af sin type, hvor højden på overdele kan justeres. Med andre ord: ACO ShowerDrain er ikke bare et æstetisk flot produkt, det er et markedsledende og innovativt produkt.


Afvanding fra tag og altaner

Istårnet er en geometrisk, retvinklet tårnbygning, der er omkranset af uregelmæssigt formgivne altandæk på op til 58 m2. ACO har også leveret rørføringen til afvandingen fra disse altaner og fra boligtårnets tag. Afvandingsløsningen består her af 800 meter ACO GMX rør samt diverse fittings, der blev monteret langs væggene, så de falder naturligt ind i arkitekturen.