Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO linjedræn oplyser Musikkens hus i Aalborg

På Aalborgs havnefront med frit udsyn over Limfjorden ligger Musikkens Hus, som er nordjydernes musikalske samlingspunkt. Den arkitektoniske perle er tegnet af det internationalt anerkendte arkitektfirma Coop Himmelb(l)au.

Musikkens Hus er et multihus på mere end 20.000 m2 fordelt på ni planer med blandt andet fire koncertsale, en indbydende restaurant, en elegant foyer og både undervisnings- og administrationsfaciliteter. Koncertsalene har plads til 1.298 siddende publikummer.

ACO medvirkede i alle stadier af afvandingsløsningen til dette prægtige musikhus, og igennem fire år arbejdede ACO tæt sammen med landskabsarkitekter, ingeniører og entreprenører, så løsningen blev designet og implementeret på bedste og mest effektive vis – og det har ført til et imponerende resultat. De effektive linjedræn med indbygget LED belysning i herlige kølige farver matcher huset flot.

Huset har i det hele taget mange arkitektoniske detaljer og indbyder til udforskning. Der er vægge, der skråner, trapper, som bugter og snor sig, runde vinduer i utallige størrelser, smukke udskæringer, hyggelige lounges og altaner – og ikke mindst de imponerende koncertsale.