Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Æstetisk græsarmering til Sønderjyske Herrehåndbolds hjemmebane

Når der skal spilles håndboldkampe på højt plan, er det vigtigt, at alt på banen fungerer optimalt.

Det samme gør sig gældende uden for banen, og derfor skal man selvfølgelig sørge for, at der er parkeringspladser til de mange, trofaste tilskuere, som kommer for at se hjemmekampene.

Derfor valgte Sønderborg Kommune tilbage i 2017 at benytte sig af 4.200 m2 effektiv og æstetisk ACO Græsarmering, da de skulle lave nye parkeringspladser til håndboldhallen Skansen, der er hjemmebane for Sønderjyske herrehåndbold.

ACO leverer nemme og effektive græsarmeringsløsninger

ACO Græsarmering er en nem løsning til at armere ubefæstede arealer som stisystemer, indkørsler, P-arealer, adgangsveje, med mere og samtidig modvirke slidskader, sætninger, vejhuller og ujævnheder. ACO Græsarmering giver en permeabel overflade med en udnyttelsesgrad på over 90%, hvilket sikrer effektiv overfladeafvanding.

Hermed reduceres – eller elimineres – behovet for andre former for afvandings- og dræningsinstallationer, og regnvandet bringes hurtigt og effektivt tilbage til naturen og det naturlige vandkredsløb.

Det var entreprenøren Arkil, der valgte ACO og vores markedsledende græsarmeringsløsning til projektet.