Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Når der skal spilles håndboldkampe, på højt plan, er det vigtigt, at alt på banen fungerer optimalt. Det samme gør sig gældende, når man skal sørge for, at der er parkeringspladser nok til de tilskuere, som kommer for at se kampene. Derfor valgte Sønderborg Kommune at benytte sig af 4.200 m2 ACO Græsarmering, da de skulle lave nye parkeringspladser til håndboldhallen Skansen, der er hjemmebane for Sønderjyske herrehåndbold.

ACO Græsarmering er en nem løsning til at armere ubefæstede arealer som stisystemer, indkørsler, P-arealer, adgangsveje, m.m. og modvirke slidskader, sætninger, vejhuller og ujævnheder. ACO Græsarmering giver en permeabel overflade med en udnyttelsesgrad på over 90%, hvilket sikrer effektiv overfladeafvanding. Hermed reduceres – eller elimineres – behovet for andre former for afvandings- og dræningsinstallationer, og regnvandet bringes hurtig og effektivt tilbage til naturen.

Det var entreprenøren Arkil, der valgte ACO løsning til projektet.

ACO Græsarmering med markeringssøm til parkeringsbåse

ACO Græsarmering nærbillede