Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

På Aalborgs havnefront med frit udsyn over Limfjorden ligger Musikkens Hus; nordjydernes musikalske samlingspunkt. Den arkitektoniske perle er tegnet af det internationalt anerkendte arkitektfirma Coop Himmelb(l)au.

Musikkens Hus er et multihus på mere end 20.000 m2 fordelt på ni planer med bl.a. fire koncertsale, indbydende restaurant, elegant foyer og undervisnings- og administrationsfaciliteter. Koncertsalene har plads til 1.298 siddende publikummer.

ACO medvirkede i alle stadier af afvandingsløsningen til dette prægtige musikhus. Igennem 4 år arbejdede ACO tæt sammen med landskabsarkitekt, ingeniører og entreprenører så løsningen blev designet og implementeret – og det har ført til et imponerende resultat. De effektive linjedræn med indbygget LED belysning i herlige kølige farver matcher huset flot.

Huset har i det hele taget mange arkitektoniske detaljer og indbyder til udforskning. Der er vægge, der skråner, trapper, som bugter og snor sig, runde vinduer i utallige størrelser, smukke udskæringer, hyggelige lounges og altaner – og ikke mindst de imponerende koncertsale.

Lorem Ipsum

Dot rist i støbejern

Q+ Maskerist galvaniseret stål

Fakta

Byggesag: Musikkens Hus, Aalborg

Bygherre: Fonden Musikkens Hus Nordjylland

Rådgiver: Arkitektfirmaet Coop Himmelb(l)au

Entreprenør: Gunnar Nielsen A75, Aars & Arkil A/S

ACO Produkter:

- Polymerbeton med høj styrke og faststøbte karme.

- V-profil sikrer effektiv og hurtig bortledning af regnvand

- Bred produktlinje

LED belysning

  • ACO bladfang
Download PDF-reference Musikkens Hus, Aalborg - ACO linjedræn med lys