Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ShowerDrain
29 Mar, 2017

ACO har udvidet sortimentet af ShowerDrain, der nu har fået flere typer afløbsskåle. Aldrig har det været nemmere at montere et afløb til badeområder. ACO ShowerDrain kombinerer enkel montering med et stilfuldt design i rustfrit stål. Det betyder, at både VVS’eren, der skal montere afløbet, og brugeren, der skal nyde godt af rendens egenskaber i dagligdagen, begge bliver begejstrede.

Sammenlignet med traditionelle metoder er ShowerDrain en alternativ måde at afvande gulvet på i brusenicher og vådområder, hvor der stilles store krav til stil, funktion og ydeevne.

Først og fremmest er renden enkel og sikker at montere. Afløbsskålen monteres som et traditionelt gulvafløb, når gulvet bygges op. Overdelen, der monteres efterfølgende med flisebelægningen, kan uden brug af værktøj eller andet tilbehør justeres op til 16 mm højden i forhold til afløbsskålen. ShowerDrain er det eneste afløb af sin type, hvor det er muligt. Det er denne fleksibilitet, der gør renden enklere at montere sammenlignet med andre typer. Den findes i to varianter, enten placeret fritliggende i rummet eller langs en væg.

Afløbsskåle i forskellige størrelser
ShowerDrain er kendetegnet ved et enkelt design i høj kvalitet. Afløbsrender og riste fås som standard i fire længder og med tre forskellige ristedesign.

ACO ShowerDrain fremstilles i 1,5 mm pladetykkelse og er testet i henhold til EN 1253. Afløbet er VA og MK-godkendt. Overdel og rist leveres i én kasse med nødvendigt tilbehør. Afløbsskålen kan som noget nyt leveres med enten ø50 eller ø75mm vandret udløb - eller med ø75 mm lodret udløb. Skålen leveres i en kasse for sig.

ACO specialfremstiller i henhold til de nævnte godkendelser renderne fra 300 op til 2000 mm i længden.

ACO præsenterer ShowerDrain på VVS messen den 26.-28. april. i Odense Hal C, stand 3139.