Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO spalteriste på Tølløse St.

I forbindelse med BaneDanmarks renovering af Nord-Vestbanen fra Roskilde til Holbæk blev ACO Multiline V100A linjedræn med C250 spalteriste installeret på Tølløse Station – både foran elevatorer og i midten af centerperronen.

ACO's spalteriste er på Tølløse St. med til at øge sikkerheden for togpersonale og -passagerer, der hver dag færdes på perronerne, hvor der, især om vinteren og i perioder med øget nedbør, kan være glat. Også på perronerne på Tølløse St., Hvalsø St., Lejre St. og Vipperød St. blev der installeret ACO spalteriste.

Hos ACO har vi omfattende erfaring med projektering af produkter til Danmarks nationale togstationer, der hvert år transporterer mere end 300 millioner passagerer sikkert på tværs af lande. Afvandingsløsninger i høj kvalitet og lang holdbarhed er vigtig, når det gælder tognettet.